Dobrodošli! Nadamo se da ćete uživati u sadržaju te da ćete kroz naše slike i tekstove osjetiti radost i emocije koje u nama pokreću ples, pjesma i naša zajednička druženja.

    Redovna skupština Društva

    Pozivamo sve aktivne i podupirajuće članove na Redovnu skupštinu Društva koja će se održati 08. veljače 2020. godine (subota) s početkom u 18.00 sati u dvorani Doma kulture u Maču.

    KUD_poziv

    Članarina Društva iznosi 100,00kn za podupirajuće članove i 300,00kn za redovne članove, a može se uplatiti na IBAN Društva prema uplatnici na pozivu.

    Pozivamo i sve zainteresirane za rad Društva, prijatelje, sponzore i donatore da dođu, poslušaju novosti u našem Društvu, i provesele se sa nama na domjenku nakon Skupštine.

    Ova godina je vrlo važna za naše Društvo. Slavimo 40. godina postojanja te tom prigodom planiramo veliki obljetnički koncert. Veselimo se privremenoj veteranskoj sekciji koja će tom prilikom nastupiti. Sve bivše članove pozivamo da nam se pridruže na Skupštini kako bi dogovorili čim više detalja o samoj sekciji, probama i koncertu.

    KUD_pismo

    Zahvaljujemo svim članovima, prijateljima Društva, sponzorima i donatorima koji omogućavaju da Društvo kontinuirano funkcionira i s veseljem ide u nove pobjede.