Dobrodošli! Nadamo se da ćete uživati u sadržaju te da ćete kroz naše slike i tekstove osjetiti radost i emocije koje u nama pokreću ples, pjesma i naša zajednička druženja.

  21. smotra dječjeg stvaralaštva KZŽ

  Foto: Ana ČehulićU subotu, 25. veljače 2017. g. s početkom u 17.00 h održat će se 21. smotra dječjeg stvaralaštva Krapinsko-zagorske županije. Smotra će se održati u Zaboku, u prostoru Osnovne škole K. Š. Gjalskog, a u organizaciji Zajednice amaterskih kulturno-umjetničkih udruga KZŽ i Ansambla Zabok.

  Ponosni smo jer ćemo se ove godine predstaviti s čak 3 folklorne skupine – predškolskom, dječjom i mlađom koje će pratiti članovi naše tamburaške sekcije. Proteklih tjedana naši najmlađi marljivo uvježbavaju igre, pjesme i plesove Hrvatskog zagorja, Slavonije i Međimurja, a sve kako bi vas još jednom razveselili i izmamili osmijeh na vaša lica.

  U programu će sudjelovati 16 dječjih folklornih skupina iz 10 kulturno-umjetničkih društava stoga vas očekujemo u što većem broju da gromoglasnim pljeskom podržite naše najmlađe čuvare hrvatske tradicijske kulture. Za sve posjetitelje, ulaz je slobodan.

  Odgovori

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *